Firmamız Hakkında Bilmeniz Gerekenler

SunucuHizmeti.com.trMetin20 Yorum22 Aralık 2015

 metin2 bilişim

Sunucuhizmeti.com.tr Hakkında

Firmamız 2012 yılı nisan ayın da faaliyete geçmiştir. Kurulduğu günden bugüne 1400 adet hosting, 384 adet aktif metin2 server ve 4682 adet alan adı ile faaliyetlerine devam etmektedir. Firmamız müşteri memnuniyeti odaklı çalışıp her sorun da tam destek vermektedir. Günümüz en yeni teknolojisine sahip olan firmamız 7/24 desteği ve müşteri güvenliği açısından telefon görüşme kayıtları alıp en iyi hizmeti vermeye odaklıdır.

Metin2 Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Yaşadığımız çağın en popüler oyunlarından biri olan, günümüz gençliğinin ve orta yaş gençliğinin en çok oynadığı metin2 oyunun da, kendinizde server sahibi olmak ve serverinizi geliştirebilmek için metin2 bilişim firmasıyla iletişim kurabilirsiniz.

Metin2 Nasıl Bir Oyundur?

Metin2 zor bir oyun gibi gözüksede pvp yamalarıyla herkes için kolaylaştırılmıştır. Alt yapısı, kalitesi, 7/24 hizmet ve 30 dakikada teslim güvencesiyle sunucuhizmeti.com.tr bu alanda çok iyi bir hizmet vermektedir. Metin2 de bir çok paket seçenekleri var. Aylık, üçaylık ve yıllık gibi. Bunlardan kendinizi uygun herhangi birisini seçerek mobil, paypal, kredi kartı ile online ödeyerek paketinize sahip olabilirsiniz.

Kaç Çeşit Pvp Server Vardır?

Günümüz çağına en iyi şekilde ayak uyduran ve bu piyasaya kalitesini başmış olan sunucuhizmeti.com.tr ‘de şuan için orta tarz sevenler için orta files, zor ve emek TR Tarzı sevenler için zor files ve kolay sevenler için kolay files bukunmaktadır. Hangisini isterseniz kurdurup oyununuzu kendinize göre ayarltabilirsiniz. Ayrıca bilmediğiniz veya takıldığınız bir konu olduğunda destek talebi oluşturarak yada telefonla arayarak yardım alabilirsiniz.

İyi Bir Server Kurmak İçin Neler Yapmalıyız?

Metin2 oynayanlar ve alıcılar genel de metin2 oyunlarısıkı bir şekilde en inceler hata ve noksanlık olduğu zaman oyundan oynamayı istemez. Güzel bir metin2 serverine sahip olmak istiyorsak yatırımımızı da ona göre yapmalıyız o yüzden metin2 oyunu kuracağınız metin2 sunucu firmanızı oyununuzun sürekliliği için çok iyi araştırmanız lazım. Ben  öyle yaptım ve bu yüzden en iyi metin2 bilişim olan desteğiyle öne çıkan sunucuhizmeti.com.tr firmasını seçtim.

Etiketler: , ,

Firmamız Hakkında Bilmeniz Gerekenler Hakkında Yorum Yaz

Kategoriler

Son Yorumlar