Yeni Yılda Hız Kesmeden Devam!

SunucuHizmeti.com.trMetin20 Yorum4 Ocak 2016
Yeni Yıl 2016

Yeni Yıl 2016

Yeni yılda da hizmetlerimize devam ediyoruz!

Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç demektir. Her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir çoşkuyla kutlandı ve insanlar yeni umut yeni heyecenlar ile temiz bir sayfa açarak bir yılı daha karşıladılar.

İyisiyle kötüsüyle, doğruları ve yanlışlarıyla 2015 yılı bitti, 2016 da herkeze umduğundan daha iyi daha güzel günler olması temennimizdir.

2012 yılından bu yana sektördeki varlığımız hız kesmeden 2016 yılında da devam etmektedir. Metin2 sunucu kiralama hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz.

2016’dan Beklentilerimiz?

2016 yılından beklentilerimiz tabiki herkez gibi iyi huzurlu savaşsız, barış dolu bir yıl olmasıdır. Bu genel olarak tüm insanların ortak noktasıdır diyebiliriz.

Şirket olarak 2012 yılından bu yana hedeflediğimiz kriterlerde büyümeyi, misyon ve vizyonumuzdan taviz vermeden sorunsuz kaliteli hizmet vermeye devam etmemizin yanı sıra, metin2 bilişim sektöründe bu yılı kendimizde devrim olarak görüp daha da ileri düzeylere taşıyıp daha kaliteli işlere imza atmayı hedeflemekteyiz.

Yenilikler neler olacak?

Sunucularımızı her an gelişen ve ilerleyen teknoloji seviyesine eriştirmek bulut alt yapısında olan yeniliklere adapte olabilmek adına her yıl ocak ayında yapmış olduğumuz ilerleme ve gelişim projemizi bu yılda gerçekleştireceğiz, toplantının genel konuları olarak şuan söyleyeceğimiz tabiki bir kaç yenilik olacaktır.

Öncelikli olarak siz değerli müşterilerimizin geri dönüşleri sayesinde bu günlere emin adımlar ile ilerledik ve yine sizlerin görüşlerini alarak putty scriptlerinde güncellemeler, fileslerde geliştirilmesi gereken questler incelenip gerekli güncellemeler ve adaptasyonlar sağlanacaktır.

Yeni yıl kampanyaları.

Geçtiğimiz yıl yürüttüğümüz ücretsiz .com alan adı kampanyası geniş yankı uyandırmış ve bir çok firma tarafından taklit edilmiştik hatırlarsınız.

Bu yılda sizler için en uygun kampanyaları ekip arkadaşlarımız sizler için sunacaktır. Şuan için planlanan kampanyalar mevcut yalnız tarih vermek için çok erken olduğu kanısındayım. Kampanyalarımızı blog sayfamızdan günü geldiğinde duyuracağız takip etmeye devam edin!

Etiketler: , , ,

Yeni Yılda Hız Kesmeden Devam! Hakkında Yorum Yaz

Kategoriler

Son yorumlar