Metin2 Satın Alırken Dikkat Edin.

SunucuHizmeti.com.trMetin20 Yorum12 Aralık 2015

metin2 satın al

Merhabalar, bugün sizlere metin2 sunucu kiralama hizmetinde dikkat etmeniz gereken bazı şeylerden bahsedeceğiz.

Piyasada bildiğiniz üzere bir çok metin2 bilişim firması yer almaktadır ve bu firmalardan hizmet alırken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar olduğunu aklınızdan çıkarmamanız gerekmektedir.

Bu hususları sıralamamız gerekirse ilk etap bir sitenin size güven verebilmesi için Tib.gov.tr Türkiye iletişim bakanlığının vermiş olduğu Yer Sağlayıcı belgesini incelemenizi öneririz, bu belgeye sahip olmayanlar inanın bu işi gerçekten ciddi anlamda yapmayıp size zarar verme oranı en yüksek firmalardan biridir. Sadece yer sağlayıcı belgesi tabiki bu işi ciddi anlamda yapacağı anlamını taşımıyor bu bizim ilk şartımız diyebiliriz.

Vergi levhası olmayan / Vergi mükellefi olmayan firmalar;

İkinci olarak firmanın vergi levhası olup olmadığını sorgulayın, bunu internet üzerinden çok kısa bir sürede öğrenebilirsiniz. Vergi Levhası Sorgulama linkinden bu işlemi yapabilirsiniz. Eğer metin2 sunucu alacağınız firma gerçekten vergi mükellefiyse zaten sitesinde bu bilgileri yayınlamak zorundadır.

Fiyatları aşırı şekilde düşük olan firmalar;

Bir ürünün genel de fiyatları belirlidir. Bakkaldan aldığınız ekmek ile fırıdan aldığınız ekmek arasında nasıl fiyat farkı yoksa veya A firmasından aldığınız A marka bir laptop ile B firmasından aldığınız A marka laptopun arasında pek bir fiyat farkı yoksa aynı metin2 pvp serverler de bu durum aynıdır.
Aynı ürünü size 10-20-30 TL gibi rakamlara vereceğini söyleyen firmalardan kaçınmanız gerekmektedir, bu kişiler piyasadan daha düşük fiyatlar ile müşterileri kendilerine çekip ve sizinle sadece parayı yatırana kadar ilgilenmektedir, parayı hesaplarına yatırdıkdan sonra ise kendileriyle neredeyse hiç bir şekilde iletişime geçemez duruma geliyorsunuz.

4-5-6-7GB Sunucu fiyatları;

Bir firma sitesinde kampanya adı altında 4-5-6-7GB vs. gibi sunucuları kısa bir süre 10 gün 15 gün indirimli adı altında satmaya çalışıyorsa bundan şüphe duymanız gerekmektedir. Ram miktarının size 4gb veya daha yüksek olarak gösterebilir ama bunun gerçeklik ile hiç bir alakası yoktur. Size sadece görüntü olarak o rami verip ana makine tarafından limit koyarak 512mb gibi rakamlara sabitliyorlar ramları. Bunu şöyle düşünebiliriz 1gb ramli makine 40TL (Piyasa fiyatı) iken size nasıl 2-3-4-5gb ve daha üstü sunucuları bu fiyattan sağlayabilirler?

Paranızı yatırdınız ve serverinizi alamadınız;

Bu durumların yaşanmasını tabiki hiç birimiz istemeyiz ama bu durumları metin2 pvp server almak isteyen müşterilere yaşatan çok fazla firma mevcut, bu durumda kesinlikle elinizdeki makbuzu atmayın, site adresini, bulabildiğiniz tüm bilgileri telefon, adres vs. gibi birleştirip savcılığın yolunu tutmayı ihmal etmeyin bu tür durumlarda siz savcılığa gitmediğiniz sürece bu kişiler hala bu tür davranışlara devam ediyor.

Para kazanmanın kolay olmadığı zamanlar bunlar, lütfen herzaman dikkatli ve sorgulayıcı olun aksi halde paranızın yanmasını tabiki istemezsiniz.

2012 yılından beri Metin2 sunucu kiralama sektöründe hizmet veren SunucuHizmeti.com.tr olarak sizlere bilgiler sunmaya çalıştık, umarım yararlı olacaktır.

Teşekkürler.

Etiketler: , , , ,

Metin2 Satın Alırken Dikkat Edin. Hakkında Yorum Yaz

Kategoriler

Son Yorumlar