Metin2 Bilişim Nasıl Seçilmelidir

SunucuHizmeti.com.trMetin20 Yorum24 Kasım 2015

metin2 bilisim

Selam merhaba arkadaşlar bugun sizlere metin2 bilisim nasil secilir, metin2 bilisimden hizmet alırken nelere dikkat etmeliyiz, metin2 bilisimlerde aranılan kriterler neler olmali bunlardan bahsetceğim.

Öncelike metin2 bilişim secimi nasil yapilir bundan bahsedim

İnternet ortamında bir çok metin2 hizmeti sağlıyan firmalar bulunmaktadır bu firmalar belli başlı ek hizmetler ile oyun kurulumlarınızı yapmaktadir.

Dikkat etmeniz gereken neler, hangi özelliklere göre metin2 bilişim firmasını secmelisiniz açıklayalım hemen;

Öncelikle dikkat etmeniz gerekenler FreeBSD Sürümü

Bilişimler Genellikle FreeBSD 7.2 , FreeBSD 9.0 FreeBSD 9.1 olarak kurulum yapmaktadir, herzaman dikkat etmenız gereken şeylerden birisi ise her zaman bir işletim sisteminin son dürümünü kullanmanız lazımdır, gerek güvenlik aciklari olsun gerek optimasyon performans konusu olsun, her zaman son sürüm işletim sistemi kullanmaya dikkat edin, son sürüm hizmet sağlıyan metin2 sunucu firmalarını tercih edin.

Ek olarak bilisim firmaları önceden oyun sistemlerı kurulumlarında mysql 50 server kullanıyorlardı, fakat freebsd işletim sistemin mysql 50 serverden desteğini çekmesi üzerine bilişim firmaları mysql 55 servere geçiş yapmiştir fakat bağzı firmalar mysql 50 server clonu sayesınde mysql sürümü olarak mysql50 server kurup vermektedirler, sizlere kendi gözümden mysql sürümü ne seçmelisiniz diye sorarsanız şu sıralarda mysql 55 server kullanmanızı tavsiye etmem çünkü metin2 server piyasası olarak yapılan questler mysql 50 server’e uyarlanarak yazılmıştır. bir çok quest mysql 55 serverde çalışmamaktadir, örnek olarak ise rütbe sistemi bağzi vip sistemleri vs. mysql 55 serverde çalişmamaktadir.

Öneri olarak mysql 50 server tercih edin ilerliyen zamanlarda gelişen ortamda mysql sürümünüzü mysql 55 yada 56 olarak güncelliyebilirisniz.

Bilisim firmaları ek olarak tarayıcıdan serverınızı yönetebilceniz admin paneli vermektedir bu admin panellerınde npc item ekleme gm yapma gibi islemler yapılmaktadır bu islemler admin panelinin fonksıyonlarına göre değisir eyer bu işlerde bilginiz yoksa web admin paneli veren bilisim firmalarını tarcih edin.

Hile korumasi konusunda ise dazzyshield hile korumali oyun sunucusu veren firmalar bulunmaktadir hile koruması yapma konusunda bilginiz yoksa hackshield hile koruması sağlıyan bilisimlerden hizmet almaya çalişin .

Oto Patcher olarak ise firmalar otopack kurulumu yapanlar yada yapmıyanlar diye ayrilir eyer oto pack yapımı hakkında bilginiz yoksa, serverınızde otopack olsun istiyorsanız otopack hizmeti veren firmalari tercih edin.

Çoklu files secenegi sunan bilisimleri tercih edin bağzı bilisimler fileslerni tek files üzerinden giderken bağzi bilisimler pack vs. değişmeden tek tıkla kurabileceginiz kolay orta zor tr tipi gibi katağoriler sunmaktadir. sizlerde eğer nasıl bi server tipi kurcanızdan emin değilseniz seceneği çok olan bilişimleri tercih edin .

Destek sistemi market sistemi forum sistemi kurmayi bilmiyorsanız bu sistemleri kuran firmalari tercih edin genellikle metin2 hizmeti sağlıyan bilişim firmalari destek ve market sistemini kurmaktadirlar

 

Bunlar sizlerinde yapabilceginiz şeyler yukarda yazdıklarım bilgisi olmuyan yeni başlamış insanlar için nasil metin2 bilişim secmeleri hakkında bilgiydi

şimdi ise hafif bilgili olan insanlar için nasil bilişim secmelerini anlatıcagım

Öncelike bilişim firmasının internet hızı minimum 100mb olmasi lazımdır, işlemci olarak ise xeon e3 gibi işlemcileri tercih edin. Sunucudaki kurulu sunucu yoğunluguna dikkat edin, diğer sunuculara saldırı vs. oldugu zaman sizlerde etkilenebilirisniz.

Bilişimin geçmişini araştırın googlede metin2 bilişim şikayetleri yapılan forumlarda şikayetleri ve firmanın konuyla ilgili tavrını inceleyin, o firmadan hizmet alan insanlar varsa görüşlerini alin, firmayla ön konuşmalar yapın, sorunların çözümlerine hakim olup olmadıklarını inceleyin, konuşma tavrını inceleyin, çevrim içi saatlerini inceleyin, bildirimlere dönüş sürelerini inceleyin kurdukları bi metin2 serverin adresini istiyin referans olarak girin inceleyin, bu liste uzar fakat en önemlisi merhametlimi parasını hakkıyla kazanıyormu buna bakin.

diyerek metin2 hizmet alınacak bilişim nasıl seçilmeli konumu sonlandırıyorum.

Etiketler: , , ,

Metin2 Bilişim Nasıl Seçilmelidir Hakkında Yorum Yaz

Kategoriler

Son yorumlar