Metin2 Hakkında Bilinmeyenler

SunucuHizmeti.com.trMetin20 Yorum28 Kasım 2015

metin2 hakkında bilinmeyenler

Sizlere bu makalede Metin2‘nin çok ta bilinmeyen özelliklerinden bahsedeceğim. Bu oyun sadece zaman geçirmek için yapılmamış oyun içinde keşfedebileceğiniz çok küçük ayrıntılarla zenginleştirilmiş.

İlk öncelerde herkes pvp sunucuda üyeydi. Şimdi herkesin kendi pvp sunucusu var. Metin kesme de, metinin yatık olduğu taraftan değil, diğer taraftan keserseniz yüzde yüz bk çıkmaktadır.

İkinci köyde olan vahşi uzman dan yüzde 15 olasılıkla dolunay düşüyor. Bu özellik 40 altı seviyeler için geçerli. On beş seviyenin altında serbeste almak için pk 0 yazabilirsiniz.

Demircinin yirmi beşinci seviye altındaki oyuncuların artı 6 ya kadar yüzde doksan geçirmektedir. Enter e basarak set_w yazdığımızda karakterimiz koşmaya başlayacaktır. Eski durumunu getirmek için set_r yazdığımızda normale geri dönmektedir.

Evlendikten sonra sevgilinizle istediğiniz kadar öpüşebilirsiniz. Asker atlar normal at canlandırma bitkisi ile beslenmektedir. Sürgün mağarasında ikinci katın sonuna gitmek için önce 3 defa sol, sonra devamlı sağdan gitmekle ulaşabiliyorsunuz.

Metin2’yi kuranlar Çin asıllı oyun programcılarıdır. İlk önce metin 1 çıkartmışlar ve 2 boyutlu olarak piyasaya sürmüşlerdir. Oyunun şuan halen milyonlarca açığı vardır ve şuana dek bunu kimse bilmemektedir. Oyunu yazan gameforge ekibi açıkların hepsini biliyor. Bunu bizlere fark ettirmiyorlar.

Oyunun Türkiye sunucusu ilk açıldığında Çince ve Türkçeydi. Görüldüğü gibi metin2 oyunu içinde ne kadar çok bilinmeyen bulunmaktadır. Sizlerde bu bilinmeyenlerin doğrultusunda kendi oyununuzu geliştirebilirsiniz

Etiketler: , , ,

Metin2 Hakkında Bilinmeyenler Hakkında Yorum Yaz

Kategoriler

Son yorumlar